Over
15042
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15042,page-child,parent-pageid-178,bridge-core-2.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-25.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Over

tess video met camera

Tess Petersen

Ik ben oprichter van Tess Video Productions.

De meeste opdrachten worden door Tess zelf uitgevoerd. Indien nodig werk ik met zeer ervaren freelancers. Wat mij elke dag motiveert, is dat elke dag anders is. Maar vooral de mensen. Bijna elke dag ontmoet ik weer nieuwe mensen met een bijzonder verhaal.

Ik ben een filmmaker en storyteller van video’s met maatschappelijke waarde. Mijn stijl van video maken is documentaire-achtig. Ik leg verhalen vast, zowel inhoudelijk als met beelden. Door goed te luisteren, leer ik elke keer weer wat nieuws. Ik ben heel breed geïnteresseerd en kijk altijd uit naar een volgend verhaal.

Video is voor mij het medium om empathie op te wekken; mensen inzicht te geven en rijker te maken qua kennis.

Samenwerkingen

Ilse Paulussen

Zoals je ziet word ik het meest gelukkig van filmen in de zorg. Als videomaker en fotograaf denk ik graag met u mee hoe foto en/of video u kan helpen uw doelstelling te bereiken. Van het schrijven van scripts en draaiboeken tot filmen, regisseren en editen: ik loop samen met u door het hele proces. Daarnaast zoek ik met mijn content marketing-achtergrond altijd naar dé manier om de content optimaal te publiceren.

Ilse Paulussen, videograaf, collega, zorg
Jan van Ooijen, cameraman

Jan van Ooijen

Bij iedere samenwerking focus ik me op de inhoudelijke storytelling door de lens om jouw verhaal en visie écht over te brengen naar het publiek. Ik beheers de kennis en ervaring met professionele apparatuur en maak daardoor de mooiste plaatjes.

Ook samenwerken? Neem contact op.